Нова колекція KIMBERLI: здорова залежність від краси!

post_border
12.11.2020

Нова колекція KIMBERLI: здорова залежність від краси!

Залежність – це красиво чи небезпечно? Сучасні психологи радять будувати відносини «здорової залежності», що дає відчуття сили, власної цінності, поваги, довіри та свободи, розуміння своєї ідентичності та унікальності, з можливістю проявляти всі емоції.

Наша нова унікальна колекція «ЗАЛЕЖНІ» демонструє:

  • Любов до себе та свого життя, сповненого блиску діамантів.
  • Неймовірну прихильність до витонченості, сміливості та різноманіття форм.
  • Залежність від моди, природну насолоду та тотальне задоволення від володіння досконалими творами ювелірного мистецтва.

Для створення колекції «ЗАЛЕЖНІ» ми черпали натхнення в неповторній жіночій природі клієнток бренду KIMBERLI. Це – сміливі та яскраві дівчата, які люблять виділятися, які досягли успіху, закохані в овації та не приховують свій особливий статус. Кожна – як коштовний діамант, багатогранний, значущий, чистий.

Колекція «ЗАЛЕЖНІ» - чиста спокуса

Самовираження – це прагнення показати свої чесноти, виділитися серед інших. KIMBERLI JEWELRY HOUSE допомагає виразити себе найбільш природним способом: через візуальний образ, який ми транслюємо світу. Через статусні ювелірні прикраси, які є неодмінною частиною цього образу.

Колекція «ЗАЛЕЖНІ» дає можливість зробити це максимально яскраво, ексклюзивно, сміливо. Ці прикраси стануть частиною образу, яскравою деталлю та розумінням: так, це – я! Прийшов час закохатися раз і назавжди в їх складну геометрію, плавну плинність металу та кришталевий розсип каміння, збалансувавши в собі чорне та біле, прийнявши свою тінь і ставши світлом.

Успіх – це задоволення від власних досягнень в кар'єрі, в соціумі та визнання їх з боку значущих людей. KIMBERLI JEWELRY HOUSE допомагає успішним людям підкреслити свій заслужений соціальний успіх, зберігши свою актуальність та унікальність, насолодитися реальними досягненнями.

Колекція «ЗАЛЕЖНІ» - для тих, хто гідний чути похвалу та визнання: така ж витончена, промовиста, немов кластери думок і аргументів. Як «дорожня карта» життя, що веде до головної мети!

«ЗАЛЕЖНІ» і головні тренди 2021

Колекція містить в собі головні тренди майбутнього року:

  • геометрія в кращому її прояві;
  • грація деформованих форм і вигинів;
  • тотальні трансформації в предметах ювелірного мистецтва.

Нова колекція KIMBERLI JEWELRY HOUSE – це абсолютно новий погляд на жіночу красу, успіх, любов до себе й максимально природний спосіб самовираження. Ексклюзивні вироби «ЗАЛЕЖНІ» покликані підкреслити індивідуальність, розповісти про природжений смак не тільки до ювелірних предметів, але й до самого життя, до кар'єри, до свого шляху. Живіть вільно разом з KIMBERLI JEWELRY HOUSE!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
23 + ? = 33