KIMBERLI CLUB: анонс програми лояльності

post_border
10.11.2020

KIMBERLI CLUB: анонс програми лояльності

Клієнти – основа будь-якого бізнесу, і ми нескінченно цінуємо той рівень довіри, який сформувався за роки успішної роботи KIMBERLI JEWELRY HOUSE. За цей період було продано сотні ексклюзивних ювелірних прикрас неймовірного дизайну та майстерності. Ми пам'ятаємо кожного клієнта та кожен виріб, ставлячись до своєї історії з повагою та гордістю.

Сьогодні ми зробили квантовий стрибок у своєму розвитку, завдяки команді й партнерам. Ювелірний Дім KIMBERLI створює тренди: виходимо на новий рівень клієнтського сервісу, який відповідає потребам часу. Недавній ребрендинг, оновлений сайт, актуальні нові колекції й широкий асортимент ювелірних виробів класу LUX перетворюють наш бренд в must have для справжніх цінителів прикрас із золота та дорогоцінного каміння.

Завдяки багаторічному досвіду, постійному прагненню до досконалості та бажанням привнести в життя клієнтів максимальний комфорт, KIMBERLI JEWELRY HOUSE прямо зараз працює над впровадженням нової програми лояльності. Вона буде включати всі аспекти вигоди, комфорту, безпеки й свободи вибору.

Щоб покупки в онлайн бутіку та в нашій мережі стали сімейною традицією, ми плануємо обов'язково включити в неї:

  • Щедрі нарахування за кожну покупку.
  • Персональний підхід до розрахунку рівня привілеїв.
  • Можливість вільно розпоряджатися накопиченими бонусами.
  • Закритий клуб з ексклюзивними партнерськими програмами.

Це – далеко не всі пункти програми, інші ненадовго збережемо в секреті: нехай будуть довгоочікуваним приємним сюрпризом. Гарантуємо найвигідніші умови, які зроблять кожен візит до нас найкращим шопінгом в життя.

Слідкуйте за новинами, приєднуйтесь до Клубу клієнтів KIMBERLI JEWELRY HOUSE вже сьогодні!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
7 + ? = 12