Відкриття KIMBERLI JEWELRY HOUSE в Одесі

post_border
03.08.2023

Бренд KIMBERLI JEWELRY HOUSE розширює межі! Відтепер жителі та гості Одеси мають можливість доторкнутися до світу ексклюзивних ювелірних прикрас, визнаних у всьому світі.

Раді повідомити, що 1 липня на вул. Рішельєвська, 21 наш ювелірний бутік, єдиний у своєму роді, відкрив свої двері для мешканців Одеси.

У просторих залах, оформлених в стилі авангард та high-tech, де багато повітря та світла, можна побачити блиск золота й дорогоцінного каміння, приправлений оксамитовою атмосферою розкоші.

Тут Ви можете переглянути каталоги та приміряти прикраси, щоб допоможе Вам визначитись з вибором. Наші професійні консультанти з радістю допоможуть з вибором. Тільки у бутіках KIMBERLI можна знайти те, чого бажає душа, а також створити унікальні вироби, завдяки потужностям KIMBERLI ATELIER.

Що таке KIMBERLI ATELIER? Це можливість вибрати прикрасу з колекції бренду та видозмінити її, підкоряючись власній примсі та смаку. Або створити абсолютно нову прикрасу за допомогою дизайнерів нашого ювелірного ательє. Унікальні ескізи дизайнерів ательє — неповторні. Ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що ніде й ніколи не зустрінете виріб такої ж краси, цінності та витонченості, як той, яким володієте особисто.

У бутику представлені ексклюзивні ювелірні вироби та нові колекції KIMBERLI JEWELRY HOUSE. Запрошуємо всіх поціновувачів стилю, колекціонерів унікальних емоцій і фінансових інвестицій у світ прикрас KIMBERLI JEWELRY HOUSE. Графік роботи бутіку: з 10.00 до 20.00, без перерв і вихідних днів.

Приходьте, щоб побачити твори ювелірного мистецтва KIMBERLI JEWELRY HOUSE, приміряти та придбати їх. Використовуйте цей шанс, адже прикраси бренду KIMBERLI JEWELRY HOUSE — це предмети краси, які роблять людей щасливими.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
35 + ? = 36